DJARI ARTZ - Wedding Planner | Package | Decoration | Katering
Your Satisfaction Is Our Best Achivement...

My name: Djari Artz
My Fotopage: http://djariartz.fotopages.com/
About me: Wedding Planner | Gubahan hantaran | pelamin fresh flower | Fresh fl[IMGower Arrangement | High Table decor |
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Sweet Frosting
Latest entry:Biskut Raya 2010
Maaf kerana dah lama tak update FP ni. Masa tak mengizinkan. Seperti tahun-tahun sebelum ini, Sweet Frosting membuat jualan biskut raya untuk tahun 2010. Tempahan biskut raya dibuka sekarang sehingga sehari sebelum puasa. Pesanan akan ditutup secara rasminya pada 10 Ogos 2010. Kami juga menjual sample yang mengandungi 6/ jenis biskut yang terpilih, 1 setiap satu dengan harga RM10.00 untuk sebekas sehingga stok masih ada (termasuk kos courier). Untuk pesanan & pertanyaan sila emailkan ke shi... View this Fotopage entry
syerah omar
Latest entry:::Selamat Menyambut Bulan Ramadhan :)::
Hi semua :-D Lama btol tak update yer.kekekeke :-D skang nih mcm kurang sikit masa terluang tu. :-D kalau ada pon lebih rasa lega bekebun kat farmville facebook tu LOL sb kalau tanam pokok betol2 belum tentu naik LOL skang ni takot giler kan nak keluar rumah? serius mmg manjung,setiawan,lumut banyak dah kes. tapi tu la boleh kira dgn tangan je kalau yang pakai mask tu :-S n kiteorang pon tak keluar rumah.kalau keluar pon sorang je turun kereta. sorang lagi jaga anak dalam kereta. slaluny... View this Fotopage entry
arif aiman
Latest entry:PHOTO COLLAGE
Paint Shop Pro XI ~ Tutorial COMBINE PHOTOS TO CREATE A PHOTO COLLAGE ------------> Task 1: Open File 1. ExecutePaint Shop Pro XI 2. Open the images by using (File --> Open) or click on the “open” icon on the toolbar or press key. The “open” dialog box as Figure 1 below will appear. Figure 1: Open File 3. Select the file(s) you want to open and click the “open” button or press key. 4. All your selected image(s) will be opened on the workspace. ... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016