DJARI ARTZ - Wedding Planner | Package | Decoration | Katering
Your Satisfaction Is Our Best Achivement...
By: Djari Artz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 15-Dec-2007 06:46 Email | Share | Bookmark
Ratna dan salmizi gold cage

 
Sold!

Sangkar nih available for rental dan juga utk retail (kena order dah habis stock),tp customer nih tak nak sewa, Ratna beli semua cage ni sbb dia kata hubby dia bg 3d frame utk hantaran belah sana, so dia beli cage terus, tk nak sewa sebab tanda penghargaan buat family belah sana juga kot heheheh.. anyway knowing you, Ratna seronot la..especially ur hubby adeih comey ala2 my hubby gak. kui kui kui. budaknya memang soft spoken, tutur dan jalan dia mmg sopan habis mcm susah jer nk dpat 'species' cmni sekarang heheh

apapun, cage utk di sewa masih available so do make ur booking now kalau interested ok.

k ni pun gambar lama NOv nyer tp baru nk upload





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net