DJARI ARTZ - Wedding Planner | Package | Decoration | Katering
Your Satisfaction Is Our Best Achivement...
By: Djari Artz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 25-Oct-2007 14:57 Email | Share | Bookmark
Ady - syaimak in Pesona pengantin Nov 07'

 
 
 
Baru ni bleh nk update fp bz dengan hari raya.. Bukak mag nmpak couple ni .. djari Artz juz a part of their wedding. Mengenali penangtin lelaki sekeluarga nih mmg best. Rumah Hj Ahmad adalah rumah yg mmg cun ( recomend nih kalau ada photj nk g amik gmbar kat umah Hj Ahmad nih.)

Ady nih mmg creative mmg kena dgn apa kerja yg dia buat sekarang. Penujuk jalan diukir sendiri.... malangnya tk masuk plak dlm mag tu utk kita sama2 share idea.

what djari did was .... heheh supply bunga hidup utk pelamin sebelah Ady dan hantarannya bertemakan hijau cream je... ekekekekekek, tp mcm best jer bila tgk gamabr derang (n the best thing is pelamin n tepak sireh masuk ekekek).* Pn Azah si kenit tak masuk ek...cian dia..







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net