DJARI ARTZ - Wedding Planner | Package | Decoration | Katering
Your Satisfaction Is Our Best Achivement...
By: Djari Artz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Dec-2007 04:06 Email | Share | | Bookmark
Pertunangan Siti & Zaiham- Negeri sembilan



Saturday, 15-Dec-2007 06:46 Email | Share | | Bookmark
Ratna dan salmizi gold cage

 
Sold!

Sangkar nih available for rental dan juga utk retail (kena order dah habis stock),tp customer nih tak nak sewa, Ratna beli semua cage ni sbb dia kata hubby dia bg 3d frame utk hantaran belah sana, so dia beli cage terus, tk nak sewa sebab tanda penghargaan buat family belah sana juga kot heheheh.. anyway knowing you, Ratna seronot la..especially ur hubby adeih comey ala2 my hubby gak. kui kui kui. budaknya memang soft spoken, tutur dan jalan dia mmg sopan habis mcm susah jer nk dpat 'species' cmni sekarang heheh

apapun, cage utk di sewa masih available so do make ur booking now kalau interested ok.

k ni pun gambar lama NOv nyer tp baru nk upload





Saturday, 15-Dec-2007 06:34 Email | Share | | Bookmark
Bunga dip lilac purple cream nurul azean

slow2 nk upload balik ...byk gamabr2 terbengkalai, ada gak hantaran yg tak sempat nk ambil gmbar.. heheh tapi ada juga yg sms, emel tanya bila hantaran derang nk masuk kat sini..mmmm tak semua yg masuk kat sini, harap jgn la ada yg berkecil hati.. bukan yg terbaik atau yg elok jer masukkan kat sini... cuma kesempatan tu, ambil gmabr pun sekarang ni ajar skit2 staff ambil gmbar. ada yg blur tokleh nk edit , cida kesuntukan waktu..really need P.A kalau mampu (ecewah) tak la, sbnrnya kalau ada duit nk jer hire seseorang utk jadi teman ke hulu hilir sama2 uruskan ,ingatkan apa nk buat..tapi belum berkemampuan lagi hahah sesapa nk jadi sukarelawan bleh la hahahahahahahhaha

k la entry kali ni nk share bunga dulang nurul azean. agak lama gak gambar nih.. kat friendster dia pun dah upload gmabr2 kawin dia ..



Monday, 10-Dec-2007 10:43 Email | Share | | Bookmark
Ugee hantaran fresh flower

very cute couple...my friend's sista wedding...request for fresh flower arrangement untuk tangga, dan dua bilik pengantin dan persinggahan, oso hantaran...ni some of the pix.. gmbar decor lain tunggu pro photj dr ugee la kot hhehehe ok ye gee..



Tuesday, 4-Dec-2007 06:17 Email | Share | | Bookmark
New english bird cage for hantaran

After a long break from any update.. slowly la ek.. upload new photos ok..
ni job beberapa minggu lepas.. From Fiza's hubby.




[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net